tisdag 28 april 2009

REN OCH SKÄR FAKTA

har ni kikat in mb-hoodens sida? och ögrens lilla video som ligger på fejsbok? det är mycket skitsnack som flyger runt i luften så här pre-cup-season. sånt sysslar inte vi i a.e.t.t med. vi står över sånt, sänker oss inte till den nivån. här klargör vi för ren och skär fakta om lagen vi ska möta.

falket ik är ju ett rent skämt. nils nygren har gått och skadat sig så här inför cupen också, halkade väl snett när han försökte dra ett skämt (observera betoningen på försökte). lika bra tycker nog alla i laget. hans lag alltså. vi andra gråter ty en frisk nygren hade bara underlättat för oss. på mb-hoodens sida ryktas det om analklåda hos ögren. själv misstänker jag narcissus-syndromet. vi får helt enkelt ställa en spegel vid sidan om planen så är han ute ur vägen.

kalmar ff. namnet säger ju allt om hur deras cup kommer att gå. förra året hade de tur mot oss, rydström (lundgren) lyckades med annat än att älska sig själv. de hade bröderna elm (karlssons) samlade - i år har gustav provat lyckan söderöver. wastå (tobbe) i målet börjar se gammal ut, sliten. de kommer helt enkelt följa sin namne i formkurva. välkommen superettan.

hedmans drängar får vi i år äran att möta i gruppspelet. om de skrämmer oss? vad tror du själv, som ögren skulle ha sagt. de är ju något slags bottenskrap av fd. mycklespelare. de hade tur förra året med en bra målvakt, men man kan inte enbart överleva på det. jag menar, anton fahlgren har han någon gång presterat på planen? svaret är nej. 

1 kommentar:

Chefarn sa...

Klockren analys av Hedmans Drängar Lundström!