lördag 2 maj 2009

TRÖJOR + BRÖLLOP

Tanken med årets tröjor är alltså att ha andres vackra nuna i storlek XL på framsidan. Vet däremot inte om det är möjligt på färgade tröjor, ska in på Textiltryckarn till veckan och diskutera möjligheter och kostnader. På begäran lägger jag in en omröstning kring vilken färg NI vill ha på tröjorna.

Rykten gör också gällande att John ska vara bestman på ett bröllop i Skåne den 11 juli. Det vore ju en stor förlust för laget.. Men som talangscout har jag ögon och öron öppna för ersättare. Vet inte hur det då blir med Johns "posse", huruvida de följer lejonhanen eller ej. Håller er uppdaterade när jag vet mer.

8 kommentarer:

Chefarn sa...

Ni måste ju va lila i år också för böveln (ja, jag är nöjd med mitt ordval)!

David sa...

Jag tror med mina offensiva kvaliter skulle passa utmärkt på topp bredvid johan om det skulle bli återbud på anfallsfronten.

erik sa...

att david spelar på topp är ju fullständigt uteslutet. david har aldrig skjutit ett vristskott under hela sin "karriär", endast tåpajjar. vi får däremot hålla tummarna för att johan fixar ett skäggigt nyförvärv till målvaktsposten i staterna, gärna någon i klass med tim howard.

Chefarn sa...

Det har börjat pratas om cateringmat på festen på kvällen. Vad tror ni om det? Hur många av er skulle vara intresserade?

Här finns meny:
http://www.tyskekocken.se/main.html

Frida sa...

ska kolla intresset för det, men jag är sugen. tyske kocken har riktigt bra mat!

David sa...

Jag tror då Johan är lätt som en duvunge där upp att han behöver någon som kan kötta, skarva bredvid sig. säg Koller-baros så blir det ganska tydligt att detta är en vinnande taktik. Förövrigt så har du flertalet gånger berömt min exceptionellt vackra pendel.

Chefarn sa...

Kris i AETT? Läs mer på Falkets blogg!

Johan sa...

Tror jag behöver en lekkamrat där framme, en segunda punto, som kan kötta stångas och vara allmänt elak, då jag mest flyter omkring fritt, och petar in bollen ala pippo. Kommer ihåg matcherna i södra som ensam anfallare - inga att språka med när motståndarna anföll (dvs. 80% av matchen...)

Håller på att fila på mitt trash talk (en oväntad talang!), börjar jobba upp en fin pepp!