torsdag 25 juni 2009

SPIKAD TRUPP - 2 VECKOR KVAR

aett har legat lågt ett tag, gått under jorden skulle man kan kunna säga. om detta beror på att vi velat hålla fokus inåt istället för utåt eller om lagansvarig tappat bort lösenordet till bloggen låter vi vara osagt.

nu återstår det i alla fall drygt två veckor tills det är avspark på myckle ip. aetts lagtrupp är spikad, våra tröjor är inne för tryck och beräknas klara till veckan och i det här läget ser det ytterst lovande ut. de andra lagens underskattning för oss kommer säkerligen att straffa sig!

igår fick jag dock tyvärr ett återbud, det var den galne gotlänningen daniel som typiskt nog ska jobba den dagen. så här ser den klara truppen ut:

2. johan långberg: liten och kvick i anfallet, legendarisk målskytt i unga år som enligt uppgift fick davids pappa att gråta när han slutade med fotbollen.
3. erik lundberg: förra årets succéinhoppare, framträdandet i converseskor blev ett bejublat sådant. tillför stabilitet och spelglädje.
4. david gardell: säger själv att han är en klassisk targetplayer, som heskey till owen, och vi hoppas alla att hans egna tankar om mig själv visar sig stämma.
5. anna andersson: backgiganten som inspireras i spelstil av spelare som ingesson välkomnas med öppna armar tillbaka till cupen. sägs skrämma skiten ur olov lundgren med sin hårda framtoning.
6. emelia nilsson: cruyffvändningens skapare har laddat batterierna med storstadsluft och har målet i sikte inför årets cup.
7. jenny myrgren: träningsläger med jägarmilitärer har försatt henne i sitt livs bästa form. sjuksyrran är här för att cause mayhem och skicka upp falket på läktarn för att köpa korv.
8. frida lundström: lagets minst tränade har laddat upp med att gå in som tränare för ett gäng tolvåringar och den kyliga högerfoten som gjorde årets mål i förra cupen är ännu mer laddad i år. stålfoten is back.
9. stefan dahlqvist: nyförvärvet som köptes in helt osedd, baserat enbart på goda vitsord och ett släktskap med en motståndare. oddsen på att han kommer att förnedra brorsan ligger på 1,07 gånger pengarna.
10. karin lindblad: förra årets succéinhopp som målvakt har permanent satt henne mellan stolparna. är det närmsta laget kommer en världsstjärna.
11. pernilla kamph: handbollsgiganten byter arena och kommer dominera även på fotbollsplanen. tvekar inte inför närkamper och ska visa att göteborgare inte bara är "goa göbbar".
12. niclas lundmark: har i princip på egen hand stått bakom medles segertåg i division fyra. en klippa i backlinjen som med största sannolikhet även i år kommer att ta hem titeln som svettigast i cupen.
17. erik sjöberg: världens längsta man är revanschsugen efter förra året. har finslipat rövtacklingarna i linköping, vilket bådar gott inför årets cup.
18. anna forssell: har uttryckt ett starkt hämndbegär efter fjolårets brutala överfall i matchen mot kalmar ff - hell hath no fury like a women scorned så att säga.


ANDRES ESCOBAR TRIBUTE TEAM
redo för falket cup 2009

6 kommentarer:

erik sa...

SÅ peppad! ska börja träna med mina iranier och afghaner nästa vecka, och alla vet ju hur bra de är på fotboll...

frida sa...

haha, fördomarna flyter fritt i småland. är också SJUKT peppad. åker till piteå för fotbollscup imorgon, ska möta ett ryskt mästarlag och hoppas på inspiration från den smått fascistiska ledningen.

Johan sa...

Nu jäklar... Fasen vad kul det ska bli! Och jag får oxen bredvid mig i anfallet...

inspiration från Sovjet är väl aldrig fel -lite "nu spelar vi på det här sättet, inte för att det är rätt eller för att vi kommer att vinna, utan för att jag säger så!" mentalitet måste in i laget (hörde en rumänsk tränare säga detta på knacklig svenska under en handbollsmatch en gång i tiden)

Känner vi lite på läderkulan tillsammans med en folköl i midnattssolen på fredagskvällen?

frida. sa...

tycker det låter som ett alldeles utmärkt förslag. fredagskvällen alltså.. och kanske även den rumänska tränarens inställning.

erik sa...

är det inte larssons uppgift att vara rumän i vårt lag?

John sa...

Ville bara passa på att gå ut med en offentlig ursäkt till ER, mina lagkamrater, för att jag tyvärr måste stå över årets upplaga av Falket IK Cup.

Att jag måste göra detta beror på att jag ska fylla den defensiva mittfältsplatsen (bestman) på ett bröllop i Lund. Det må vara en blek ursäkt, men ni ska veta att mina tankar kommer att vara hos ER hela tiden.

Jag har dock vidtagit åtgärder för att få ständiga uppdateringar om AETTs framfart i cupen via två speciellt utsända reportrar. (jag räknar kallt med att få höra om mål så vackra att fler än Anna har svårt att hålla tårarna borta)

Till sist vill jag passa på att vädja om förnyat förtroende att åter få bära AETTs tröja #77 under Falket IK Cup 2010, trots mitt svek mot laget detta år.